Kleuradvies

Ontdek welke kleuren jou het mooist staan tijdens een speciale koopmiddag of -avond. Je krijgt een persoonlijk advies en handige kleurenkaart. Geniet van hapjes en drankjes EN 10% korting op alles in de winkel.

De voordelen van een kleuradvies

Na een persoonlijk kleuradvies weet je met welke kledingkleuren jij gaat stralen. En welke kleuren dus het mooiste in jou naar boven halen. Kleren uitkiezen en kopen wordt veel makkelijker en goedkoper. Je kunt alles combineren. Jij EN je kledingkast zien er geweldig uit!

€35 voor de hele middag of avond

Je betaalt voor de hele middag (14.00 – 17.00) of avond (18.00 – 21.00 uur) €35. Dit is inclusief kleuradvies op maat, kleurkaart, hapjes & drankjes en 10% korting op je aankopen.

Het vorige VIP event was op zondag 2 april 2023.

Wil je het volgende event absoluut niet missen? Meld je aan voor de wachtlijst via [email protected]. Dan houden wij je op de hoogte van nieuwe data. 

Stralen bij de juiste kleuren

Tijdens het persoonlijke kleuradvies zit je voor een spiegel met een warme kop thee of koud glas bubbels in je hand. Kleuradviseur Marije houdt doeken in verschillende kleuren bij je gezicht. Jullie kijken samen of deze passen bij jouw eigen kleuren: de kleuren van je haar, huid en ogen.

Bij de goede kleurendoeken kom jij in het middelpunt te staan, glimmen je ogen, ziet je huid er rustig uit en gaan je haren glanzen.

Marije bekijkt ook welke combinaties van kleuren jou het mooiste staan. En welke lichte en donkere kleuren je het beste kunt dragen.

Jouw eigen kleurenkaart

Na de analyse krijg je een handige kaart mee met de kleuren die jou het beste staan. Ideaal om mee te nemen tijdens het shoppen of om je kledingkast eens op te ruimen.

Meer informatie

Meer weten over een persoonlijk kleuradvies van Marije Profijt? Mail naar [email protected].

Marije Profijt, kleuradviseur.